SH ZŠ Dobiášova
POH, út 11.8.2020
Liberec
1
:
6
(1:1,0:2,0:3)
Tatran Střešovice
Liberec
Tatran Střešovice
Branky: 9. Jan Šoltys - 19. Ondřej Vítovec, 34. Matěj Havlas, 39. Pavel Sládeček, 45. Adam Tlapák, 48. Milan Meliš, 57. Martin Šindelář; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 1:2; využití: 0:1; diváků: 100; zásahy brankářů: Daniel Mück 7 - Lukáš Kříž 21; po třetinách: 1:1, 0:2, 0:3;

Reportáž

Superligová bitva Liberce s Tatranem Střešovice začal lépe pro domácí, kteří šli v polovině první třetiny do vedení zásluhou Šoltyse. Hosté dokázali před pauzou ale skóre vyrovnat zásluhou navrátilce z Finska Ondřeje Vítovce. Od druhé třetiny se již prosazovali pouze Střešovičtí. Po brankách Havlase a Sládečka vedli po druhé dvacetiminutovce již 3:1. I přes libereckou snahu korigovat stav utkání se i v poslední třetině prosazovali pouze svěřenci trenéra Fridricha. Nejprve se před brankou z dorážky nemýlil Adam Tlapák, standardní situaci využil Milan Meliš a stav zápasu na 6:1 uzavřel v přesilové hře Martin Šindelář. 

Ohlasy trenérů

Milan Fridrich, trenér Tatranu: Dnes od začátku velmi bojovné utkání na začátek sezóny chyběl větší klid na hokejkách, děkujeme soupeři za zápas.

Ladislav Láska, trenér FBC Liberec: Od druhé třetiny jsme polevili v aktivitě a nasazení. Tatran zahrál kvalitní utkání zejména při hře na balónku. Děkujeme soupeři za utkání.