Informace
10.12.2020 - Redakce

6 důvodů proč si pustit nedělní derby s Českou Lípou!

V neděli 13.12.2020 nás čeká předposlední domácí zápas v Livesport Superlize. Na tribuny opět nemohou fanoušci obou celků, a i proto vás zveme ke sledování online přenosu na platformách www.ceskyflorbal.tv a www.tvcom.cz

1. Derby bez diváků náboj rozhodně neztratí!
Derby mezi celky FBC Liberec a FBC Česká Lípa vždy nabízí mnoho zajímavých situací, které byly okořeněné vysokými návštěvami fanoušků. Že tentokrát v hledišti nebudou? Nevadí! Utkání rozhodně náboj neztratí.

2. Komentovaný přenos Martina Szentkirályiho
I podruhé nabídne divákům komentovaný přenos oblíbeného hlasatele a komentátora Martina Szentkirályiho. Vše sledujte v našem videopřenosu, který začíná v neděli v 15:55.

3. Kdo bude vládnou v Libereckém kraji?
Poslední derby se uskutečnilo v letním Poháru Českého florbalu. Liberečtí hráči si připravili až nečekaně vysokou výhru. Uchrání elitní tým zpod Ještědu pomyslné žezlo a povládne v Libereckém kraji?

4. Liberec se nezalekne ani posilněné České Lípy. 
V době, kdy jsou všechny ostatní soutěže přerušeny, využila Česká Lípa situace a přívítala mnoho posil z Ústí nad Labem. Poslední zprávy hovoří, že do utkání v dresu soupeře zasáhne i Josef Pluhař, hráč švýcarského Thunu.

5. Překazí exliberecký Derka hráčům radost z prvních bodů?
David Derka, mnohaletý hráč FBC Liberec, který v klubu působil i jako trenér mládežnických kategorií. V současné chvíli působí jako hlavní lodivod na lavičce České Lípy. Překazí trenér Derka hráčům Liberce první radost v domácím prostředí? Svěřenci Zdeňka Skružného doma ještě nevyhráli!

6. Nastoupí v Brankovišti Ivan Ponomarev? 
Dostal šanci proti Vítkovicím a vychytal nezapomenutelnou výhru proti lídrovi Livesport Superligy. Dostane šanci i proti České Lípě, ze které přišel na hostování před letošní sezónou.

Odkaz ke sledování zde: https://bit.ly/lib_cl_video