Mládež
18.11.2019 - Redakce

44 dětí na turnaji přípravky v Liberci

Ve státní svátek 17.11 se podruhé v sezóně konal turnaj přípravek, tentokrát to byl náš domácí turnaj. Celkem se ukázali čtyři týmy FBC Liberec na třech hřištích, a poprvé si mohli v našem regionu vyzkoušet střední branky, které se obejdou bez snižovačů a jsou o něco užší.

Velikou radost nám trenérům udělal i počet přihlášených dětí. Všechny 4 týmy v turnaji jsme dokázali naplnit až po okraj. Celkově nás na palubovku vyběhlo 44 dětí z FBC Liberec, z čehož máme obrovskou radost. 

V zápasech padaly krásné góly. Tentokrát už na menší branky. Hráči museli občas i zvednout hlavu, což je jen ku prospěchu, že není tak jednoduché vstřelit branku. Každý turnaj je vidět, že se kluci na hřišti zlepšují. Poznávají své nové kamarády, pro které byl dnešní turnaj prvním. Rádi vidíme, že je berou mezi sebe a v partě se cítí dobře.

Další turnaj nás čeká již za 14 dnů, 30.11 dva týmy budou bojovat v Liberci a dva týmy vyjedou do Železného Brodu.A poslední turnaj v letošní roce,pak uzavřeme doma 14.12 v hale ZŠ Dobiášova.

Rodičům děkujeme za parádní catering pro děti a trenéry. Všechny dobroty se do nás ani nemohly vejít. Zároveň bychom chtěli poděkovat za bezproblémový turnaj a pomoc s pořádáním.

Trenéři Blanka, Honza J., Honza, Miky, Anička, Michal, Lukáš