SH ZŠ Dobiášova Liberec
22.kolo, so 3.3.2018
Crazy Girls
8
:
4
(3:2, 4:0, 1:2)
Židenice
Crazy Girls
Židenice
Branky: 16. Nikol Pekárková, 17. Michaela Mlejnková, 20. Oxana Šamanina, 23. Michaela Mlejnková, 29. Adéla Dlouhá, 31. Michaela Mlejnková, 31. Oxana Šamanina, 60. Michaela Mlejnková - 3. Lucie Machů, 13. Monika Dundelová, 45. Lenka Novotná, 59. Tereza Mošťková; rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 2 + Oxana Šamanina 5:1; využití: 0:1; diváků: 45; zásahy brankářů: Marcela Štěpánová 36 - Lenka Remešová 18, Karolína Krištofová 7; po třetinách: 3:2, 4:0, 1:2

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích (Lukáš Nesměrák): 1. část - Nejsme zvyklí hrát zápasy, ve kterých nám o nic nejde. To se projevilo na prvních 15-ti minutách. Po balonku jsme se spíše oháněli, než že bychom o něj bojovali. Od 15.minuty jsme začali souboje řešit správně a postupně brali Židenicím vítr z plachet. Od půlky zápasu pak už bylo o výsledku rozhodnuto.Nebýt toho, že jsme hráli ve 3.třetině skoro pořád ve čtyřech, mohl zápas skončit větším rozdílem ve skóre. Konečně jsem zažil zase zápas, ve kterém jsem neměl strach o výsledek a mohl si ho s holkami užít. Teď si dáme fajnovou pizzu a večer něco dobrého k pití. Myslím, že jsme ze základní části vytěžili to, co jsme chtěli. Teď už se můžeme florbalem jen bavit.

Komentář trenéra hostů (Jiří Satrý): 1. část - Dnešní zápas se mě velmi těžko hodnotí, do utkání jsme vstoupili skvěle a dle mého názoru jsme byli celou první třetinu lepším týmem. V posledních pěti minutách ale padlo Liberci do naší branky téměř vše. V druhé části hry pokračoval soupeř ve své skvělé produktivitě a o zápase bylo v podstatě rozhodnuto. Ve třetí třetině jsme pokračovali v zahazování jasných příležitostí a zápas jsme již nedokázali zdramatizovat. Dikz soupeři za zápas a přeji hodně štěstí v play-off.