SH Děkanka
9.kolo, so 28.10.2017
Bohemians
7
:
3
(1:1,4:2,2:0)
Crazy Girls
Bohemians
Kreisingerová - Cukrová, Šindelářová, Reischlová, Kadidlová, Slavíková, Poláková, Nardi, Omelková, Císařová, Neubergerová, Bočanová, Nová, Loudová, Androlová, Zlámalová, Jarešová, Hnátová, Heráková
Crazy Girls
Štěpánová - Rumlová, Dlouhá, Pekárková, Ljachová, Leierová, Mlejnková, Šamanina, Tomanová, Horáková, Veidlová
Branky: 16. Eliška Císařová, 30. Eliška Reischlová, 34. Hana Poláková, 35. Lucie Šindelářová, 38. Hana Poláková, 43. Monika Slavíková, 60. Jessica Zlámalová - 6. Lucie Veidlová, 28. Oxana Šamanina, 35. Klára Leierová; rozhodčí: Michal Prouza - Petr Rogowski; vyloučení: 4:4; využití: 0:1; diváků: 75; zásahy brankářů: Jitka Omelková 21 - Marcela Štěpánová 19; po třetinách: 1:1, 4:2, 2:0;

Reportáž

V sobotu se Crazyny vypravily na zápas s FbŠ Bohemians. V první a druhé třetině se děvčata s klokankami rvaly zuby nehty, ale i tak nakonec podlehly. Tedy i po několika slabých i silných chvilkách zápas skončil 7:3.


Začátek Crazyny odehrály velice kvalitně a s klokankami šly "ruku v ruce". Aktivní přístup byl velkým plusem a Crazyny využívaly každé šance ke střele. Tento stav se táhl celou první třetinu, kde z naší strany přispěla ke skóre 1:0 ve 4. minutě Lucie Veidlová. Soupeřky nakonec dotáhly na 1:1 a zbytek třetiny se hrála vyrovnaná hra.


Ve druhé třetině viditelně podržela gólmanka Marcela Štěpánová, která měla mnoho skvělých zákroků. Soupeřky se rozehrály a jejich střely byly neúprosné. Přestože měly Crazyny mnoho šancí, tyčky zvonily, tak ani góly Oxany Šamaniny a Klárky Leierové nestačily Crazynám k dohnání tempa klokanek a stav se zhoršil na 3:5.


Ve třetí třetině atmosféra zhoustla. Slavíková využila vlažnějšího tempa hry a přidala Liberci do kotle. Když se v druhé polovině třetiny tempo zvedlo, bylo již pozdě. Crazyny tak podlehly 7:3 a ze zápasu si neodnáší ani bod.

Ohlasy trenérů

Komentář hostujícího trenéra Nesměráka: Smekám před našimi holkami, předvedly jsme určitě statečný výkon. Velká marodka nás bohužel stála šanci na body. Mrzí mne že tu právě dnes není delegát, moc rád bych si s ním promluvil. Pokud hráčky nevědí jakého přestupku se dopustily těžko se jim hraje. Děkuji.

Komentář trenéra domácích T. Grigar: Po první třetině, která nebyla úplně povedená, jsme se zvedli a předvedli pěkný výkon, který byl oceněn několika brankami, které byly velmi pěkné. Do příštích zápasů zlepšíme důraz na brankovištích a budeme dávat ještě více gólů. Děkujeme soupeři za zápas a přejeme hezkou cestu domů.