SH ZŠ Dobiášova
PO4, ne 18.3.2018
Liberec
4
:
6
(2:1, 0:2, 2:3)
Ostrava
Liberec
Ostrava
branky: 1. Klára Leierová, 12. Michaela Mlejnková, 59. Oxana Šamanina, 60. Michaela Mlejnková - 7. Denisa Kotzurová, 33. Nela Kapcová, 34. Kristína Hudáková, 43. Barbora Lichnová, 45. Andrea Pastušková, 52. Veronika Káčová; rozhodčí: Kateřina Hátlová - Lenka Jansová; vyloučení: 2:1; využití: 1:1; diváků: 65; zásahy brankářů: Marcela Štěpánová 28 - Veronika Tomšová 17; po třetinách: 2:1, 0:2, 2:3;

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích L. Nesměráka 1. část: K dnešnímu zápasu bych řekl, že bylo vidět kdo se florbalem bavil a kdo "musel". Díky holkám za to jak ty 4 zápasy odmakaly. Pokud bychom měli 2 kvalitní lajny, tak by měla Ostrava mnohem více starostí a oba sobotní zápasy by prohrála. Ale my je nemáme. Rozhodující v dnešním zápase bylo, že jsme hráli hodně oslabení a pouze jednu přesilovku. Těžko se pak vyhrává početně nevyrovnaný zápas. K sérii s Ostravou bych řekl jen to, že to pro nás byl nejpřijatelnější soupeř a to se také výsledkově ukázalo. Navíc je Ostrava mým nejoblíbenějším klubem v lize:-) Bohužel musím říci, že je čeká ještě hodně práce v přibližování se TOP3. Přesto jim budu v semifinále držet palce za to, jakou práci v ženském florbalu odvádí. Jako poslední bych chtěl poděkovat věrným fanouškům a Peťovi Horáčkovi. U týmu končíme a přesouváme se k dětem, kde budeme chtít vychovat novou generaci technicky zdatných hráček pro budoucí trenéry Crazy Girls FBC Liberec.

ředně musíme Liberci poděkovat, že bojoval jak se sluší a patří. Byl kvalitně připravený a sérii Nám udělal opravdu těžkou. Jsem rád, že jsme ji přesto zvládli v nejkratším možném čase bez velkých příprav. Dlouhodobě se chystáme na semifinále a věřím, že Náš vrchol přijde tam. Prošli jsme si v sérii těžkými momenty i situacemi, které Nám ukázaly, kde máme ještě rezervy. Ještě jednou pochvala a poděkování Liberci za toto čtvrtfinále.