ČPP ARÉNA
PO1, so 10.3.2018
Ostrava
4
:
1
(1:1, 0:0, 3:0)
Liberec
Ostrava
Liberec
Branky: 6. Barbora Greiplová, 54. Paulína Hudáková, 58. Andrea Pastušková, 60. Nela Kapcová - 16. Michaela Mlejnková; rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka; vyloučení: 1 + Nela Kapcová 5:0; využití: 0:1; diváků: 103; zásahy brankářů: Veronika Tomšová 26 - Marcela Štěpánová 37; po třetinách: 1:1, 0:0, 3:0;

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra hostů (Lukáš Nesměrák): Favorit utkání byl úplně jasný a jsem moc rád, že to při zápase nebylo tolik vidět. Odehráli jsme proti silným soupeřům nejlepší utkání v sezoně. O výsledku bohužel rozhodl druhý gól po nepřesnosti v naší obraně. Pokud i ty odstraníme, můžeme hrát zítra znovu o víz´tězství. Tak jak se v play off má. Naše předsezónní strategie vysokých proher s TOP 3 vyšla na jedničku. Dostali jsme podle tabulky až 4.soupeře, se kterým jsme schopni hrát. Smekám před oběma gólmankami. Zítra začínáme nanovo a budeme zase lépe připraveni. Díky si určitě také zaslouží malí fotbalisté Slovanu, kteří celý zápas úžasně fandili.

Komentář trenéra domácích(Jakub Robenek): Z dobrého začátku jsme bohužel dokázali vytěžit jen jeden gól a pak Nás hodně přibrzdilo pětiminutové vyloučení. Museli jsme si hodně hrábnout, abychom dokázali získat první bod, ale historie se neptá a bod je tam. Musíme pochválit Liberec, který byl velmi dobře připravený a hrát opravdu houževnatě. My se do zítra uklidníme a jsem si jist, že uvidíme úplně jiné utkání.